Torsdag- massage

Igår fick Vicke besök av en massör för en genomgång så idag fördriver han tiden så här:

Som synes finns det fortfarande en hel del gräs kvar i hagarna så den stödfodring jag påbörjade för ett tag sedan avbröt jag efter bara någon dag eftersom i princip allting lämnades orört.

Och kunde hösten vara som den är nu hade jag definitivt slutat med allt gnäll om densamma utan bara varit tyst och tacksam.

Massagen ja…den unnade jag djuret mest för att ett tillfälle dök upp så att säga och absolut inte för att jag tycker att något känns ”konstigt”. Men alltid bra att få en second opinion eftersom det är lätt att man blir hemmablind även om inget undgår Ninas argusögon 🙂 !

Och som alla andra gånger (inte så många förvisso) som Vicke har fått massage så hittades inget stort, aningen spänd i länd och bogar men inget alarmerande på något vis utan så som arbetande djur kan kännas.

Jag frågade faktiskt massören om hon någon gång hade gått igenom en häst där hon inte hittade något alls och fick svaret ”nej”.

Och det förvånar mig inte. Även jag som anser mig vara fullt arbetsför bla bla bla känner mer eller mindre alltid av ”något”, stort eller smått, snabbt övergående eller sådant som sitter i ett tag.

Medan Vicke alltså har slappat idag har jag varit hyfsat aktiv och gjort lite småsaker.

Dels har jag klippt några kilo gräs till mitt andra lilla djur och plockat x kilo äpplen i trädgården och dels har jag gjort inte mindre än 2 magnifika ostpajer. Plötsligt händer det…. :

Jag inspekterade mina maskar nyss 🙂 och konstaterade att de lever och verkar ha hälsan.

Måhända/ troligen men kanske inte 🙂 så tycker jag jag faktiskt att min gödselstack är….tja….om inte precis mindre i omfånget så i alla fall oförändrad. Dvs det sker ingen tillväxt och skulle det stämma så är det verkligen fantastiskt. Dessutom ska ju maskarna förhoppningsvis bara bli fler och fler.

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Sanne Holmgren

  Jag tycker att maskarna verkar leva upp ordentligt efter ett rejält regn och då brukar det bli liv på gödselstacken, nu i torkan håller dom sig nere för att inte torka bort samt bli fågelmat.

  Svara
  • Birgitta

   Ja,jag får gräva för att hitta maskarna – de krälar i det som är fuktigt.

   Fick också tipset att man kan vattna stacken ibland vilket jag inte har gjort.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>