Hållbarare skyltar?

Jag läser då och då hur partners till hästmänniskor, personer som ibland inte kan/ vet ett dugg om hästar kommer på utmärkta förbättringsförslag som den insnöade hästpersonen aldrig skulle figga ut 🙂 .

Nu kan Henke sälla sig till den skaran 🙂 !

Skyltar som den på bilden fick jag höra ”blåser sönder” väldigt snabbt och efter att själv ha satt upp en med några bitar ståltråd blev jag snabbt varse att det stämde. Det tog inte jättemånga veckor innan skylten hade lossnat eftersom hålen hade spruckit.

Maken tyckte att jag kunde prova med nyckelringarna som ni ser och…..ta i trä….det verkar fungera.

Jag ska så klart inte ropa hej…denna skylt har suttit uppe i kanske lite mer än en månad men det är ju en väldigt liten kostnad om man vill prova?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>