Torsdag- skor

Efter ett ridpass i ridhuset hann jag ha Vicke i hagen en timme innan det var dags att gå in i stallet igen eftersom det var dags för skoning.

Som jag sa till Markus (hovslagaren) är det tur att Vicke i princip alltid kommer direkt vid intag för hagarna här är på tok för stora för att ”jaga” hästar i och att de sluttar gör det inte enklare att gå/ springa i dom precis.

Hur som helst fick Vicke nya skor och vi konstaterade att hovarna ser fantastiskt fina ut.

Inte ett spricka någonstans eller trasigt horn; jag minns hur väldigt trist det var den långa period för några år sedan då hovarna såg allt annat än hela ut.

Jag är så otroligt glad över att Markus kommer och skor; som vi alla vet växer bra hovslagare definitivt inte på träd.

Den lille skulle verkas var min tanke men Markus tyckte inte att det behövdes eftersom han dessutom inte rids så han fick bara vända i stallgången och själv sparade jag 200 kronor 🙂 .

Jag litar helt på Markus bedömning; det är lätt att bli hemmablind, ffa som lekman men om Markus säger att vi kan vänta med verkningen så rättar jag mig efter det.

Dagens bild föreställer lilla Mimmi som enligt fotografen Henrik ”tittar på tv”…..det tror jag vad jag vill om men om han säger det så 🙂 🙂 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>