Onsdag- färdigsamlat

Puuuuuuhhhhh……nu har jag äntligen fått sjunka ner i soffan efter hur många timmars intensivt hålligång som helst.

Jag har varit hos Nina och tränat, avverkat ett tandläkarbesök i Malmö, handlat foder och mat till mig och Henrik och avslutningsvis lastat av 1300 kilo spånpellets som jag köpte av en privatperson som körde hit hela rasket.

Nu looooovar jag mig själv att jag inte ska köpa mer spånpellets i alla fall…tja…inte halm heller för den delen för nu kan jag strö till båda hästarna i nästan 2 år!

Men dagens erbjudande var för bra för att avstå; spånpellets för 1 krona kilot är billigt och ”det äter inte bröd” som jag brukar säga, dvs man kan ha det liggande väldigt länge utan problem.

Sedan har jag ju en tredje box som man aldrig kan veta ska användas och den måste ju också strös med något i så fall.

Edit: om du bor i Skåne, nära Helsingborg har säljaren av spånpellets mer att sälja (1800 kg för 1600:-). Kolla på Marketplace!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Lee

  Nyfiken… Varför säljer folk massa pellets? Har aldrig sett ngn annons om det här. O du har ju köpt innan med

  Svara
  • Birgitta

   Folk som inte längre tänker elda med pellets säljer! En del har köpt sina hus nyligen och byter värmekälla direkt.

   Ett ypperligt sätt att bunkra upp en stor mängd pellets. De säckar jag köpt har kostat som MEST 30:-/ styck så det blir ju en viss besparing om man köper större mängder.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>