Lördag- tv-tips

Dagens plan var ett ridhuspass men när jag hämtade Vicke från hagen noterade jag både hur bra utebanan såg ut och hur förhållandevis varmt det var så jag red faktiskt där i stället.

Jag har lovat mig själv att så mycket det går undvika att frysa men var inte i närheten av att känna mig kall.

Nu har vi precis varit och handlat en present till mig från Henrik till vår bröllopsdag som är den 28:e.

Jag är som ett barn som själv får välja sin present och valde en mysig och varm tröja från Hööks.

Som rubriken säger vill jag ge er ett tv-tips och det är en nyproduktion av serien ”I vår herres hage” som visades på svensk tv för en herrans massa år sedan och som jag fullkomligt älskade.

Serien är baserad på James Herriots böcker om hans liv som veterinär i Yorkshire och böckerna är minst lika bra som serien.

Nyinspelningen har premiär på tv 1 klockan 21.00 och jag kan bara hoppas att den är lika bra som sin föregångare.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Åh jag har läst några av de böckerna! Min pojkvän som är veterinär på landsbygden här i Frankrike har dem och även om de är gamla så är det inte helt olikt hur hans vardag ser ut haha.

    Svara
      • Anna

        Ja det tror jag, han trivs med att ha så många olika patienter och inte bara hundar och katter. Men det är nog slitigt ibland att operera en ko mitt i natten med traktorstrålkastare som enda ljuskälla och liknande situationer som kan inträffa. Veterinärkliniken är långt från fancy om man säger så haha.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>