Onsdag- 11 grader och en killer-hund

Idag var det 11 grader när jag red ut !?!

Det känns både konstigt och bra (om man som jag inte tycker om att frysa) men jag ”tröstar” mig med att det i oberäkneliga Skåne ändå kan komma minusgrader hur snabbt som helst. Inga mjuka övergångar här inte….

Läste på Facebook att en vän i Stockholm har fått 3 lite speciella vänner; ett svanpar och deras unge som hon numera kan handmata alla 3.

Efter allt jag hört om aggressiva svanar tycker jag att det är både fascinerande och ur-gulligt; jag vill också hitta någon djur som jag kan tvångsgosa med förutom mina egna : ) !

Molly bokstavligen tvångsgosade en mus till döds i morse och jag är smått chockad över min timida hund!

För bara någon dag sedan lyckades hon fånga och på 2 sekunder döda en liten fågel i stallet och nu denna mus!?!

Jag såg att hon hoppade omkring i halmen i Baltis box och tänkte ”lycka till med att fånga en mus Molly” och antingen var det lycka eller skicklighet men hon klapp den lika snabbt som fågeln härom dagen!?!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>