Ännu ett projekt på Ryhus

Det har verkligen inte funnits mycket att ha negativa synpunkter på sedan vi flyttade till Ryhus, tvärtom, men två saker (som vi visste om redan innan flytten) är inte optimala alls:

Dels är internetuppkopplingen urkass men fiber kommer att installeras inom det kommande året och dels har vi inte kommunalt vatten utan egen brunn.

Vattenprover som tagits nyligen visar att vattnet absolut är tjänligt men det luktar verkligen inte gott (snarare….ursäkta…..bajs) och vi dricker därför inte av det.

Jo, hästarna dricker för det är som sagt inget fel på det egentligen och det skulle bli ogörligt att hämta så stora mängder vatten till dom dagligen men själva dricker jag, Henke och Molly vatten som vi köper eller som jag tar med från jobbet i 1,5-liters flaskor.

Nu är det äntligen på gång att vi och några närliggande gårdar ska få kommunalt vatten och det ska bli jätteskönt att slippa kånkandet med vatten!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>