Uteridning med bilder

Igår var jag ute och red och passade då på att ta med kameran för att föreviga lite av våra omgivningar.
Utanför stallet: den vita byggnaden med blå ränder är polisrytteriet. Därefter skymtar vårt lilla ridhus som är knappa 20 x 40 meter och rakt fram med gul gavel är vårt stora ridhus med måtten 22 x 64 meter. Ovanför detta ridhus är Jägersros läktare.
Vår ridpadock, som synes oanvändbar för närvarande och tyvärr dålig att rida i större delen av året. På sommaren blir den hård och dammig och så fort det kommer mycket nederbörd ser den ut som på bilden nedan. 

Archies och Birks hage (hästen Tuffy står i den på bilden). Bakom Tuffy ser man Archies gamle hagkompis Basic till vänster och ponnystoet Lady in Red (Lillan) till höger.
Som synes är hagen snarare en swimming-pool för närvarande.
Vägen till våra hagar och till Jägersros träningsbanor. Bakom planket till höger finns Jägersros tävlingsbanor (både trav och galopp) och till höger, bakom de höga träden finns ett villaområde och en hundrastplats.
Så hästarna har verkligen en hel del att titta på!
Här börjar Jägersros träningsbanor. Dessa är guld värda året om i allmänhet och vintertid i synnerhet eftersom de alltid hålls i ett harvat och ofruset skick. En annan fördel är att våra ridhästar vänjs vid både trav och galoppekipage (notera travaren som syns som en liten prick i bildens vänstra del.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>