Min tävlingsmaskin…..

Priset till vänster fick jag i LC:n och priset till höger fick jag i LB:n. Stiligt värre, eller hur :=)?

….gjorde mig inte besviken idag heller utan kammade tvärtom hem placeringar i båda klasserna som han ställde upp i. I LC:2 blev Archie 3:a (7 placerade) och i LB:1 blev han 2:a (9 placerade).

Detta var första gången Archie tävlade 2 klasser på samma dag men det verkade inte bekomma honom. Jag rider ju fram väldigt korta stunder (ca 20 minuter effektiv tid) så det blir inte mer ansträngande att tävla än att genomföra ett träningspass hemma i ridhuset och det är så jag vill ha det.

Jag vill att hästarna snarare ska tycka att det är LÄTTARE än svårare att tävla än att träna, då ser de inte tävlingen som något tråkigt och ansträngande.

Jag försöker också att välja tävlingar som ligger nära min egen klubb för att undvika långa transporter och kör också hem så fort det går efter avslutad ritt så att tiden i transporten ska bli så kort som möjligt.

För att studera dagens resultat närmare:

http://www.torns.org/tavlingar/0803/res080301.html

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>