Videofilmer från träningen 26/2

http://www.youtube.com/watch?v=-vfzt5_uXr4

http://www.youtube.com/watch?v=84VPlx8f5U0

Här kommer några korta sekvenser från träningen den 26 februari. Tyvärr hann Lina bara filma början på passet men eftersom jag alltid rider 07.30 är jag glad att vi fick till en filmsnutt eftersom det inte är så lätt att få fram ett filmteam så tidigt på morgonen :=). Nu passade vi på eftersom Lina skulle praktisera i stallet den veckan.

För att göra Archie extra fin hade jag satt på honom nyinköpta lindor som tyvärr visade sig vara väldigt konstigt konstruerade. ”Flärparna” till lindorna lossnade hela tiden och Birgitta fick trycka fast dom flera gånger. Så om ni undrar varför det fladdrar lite väl mycket kring Archies ben så har ni förklaringen….

Synd att jag studsar så otroligt i travökningarna! Vi håller på att träna på dessa nu och det går bättre och bättre fast det KÄNNS inte så bra eftersom jag, som synes, studsar rejält ovanför sadeln. Tack och lov är Archie inte det minsta skumpig när man rider i arbetstrav.

Imorgon kommer jag att publicera en film från tävlingen 1/3!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>