Dagens tävling

Idag gjorde Archie sin sista tävlingsstart innan vi båda unnar oss en liten sommarsemester.

Vi red en LA:1 hos Trunnerups ryttarförening och precis som förra året lyckades vi inte få med oss någon rosett hem trots att jag var nöjd med ritten som enligt mig var utan några större anmärkningar. Archie är en riktigt klippa! Han störs aldrig av något men denna gången fanns det förvisso inte heller något direkt att störas över.

Däremot var det oerhört kvalmigt och varmt; jag dröp av svett redan innan jag hade BÖRJAT rida.

Eftersom tävlingsplatsen ligger mycket nära (kanske 3 mil) från sommarstallet kunde jag återföra Archie till Birk i hagen mindre än en timme efter avslutad ritt och var själv hemma kort därefter (jag bor ca 6 minuters körväg från Yddinge).

Det är verkligen skönt att bo i Skåne med nära till så många tävlingsplatser. Tänker med fasa på en väninna som tidigare bodde i Kiruna och som ibland körde långt över 30-40 mil för att tävla. Själv tycker jag att det är JÄTTELÅNGT om körningen tar mer än 1 timme:=)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>