Favorit i repris + rolig/galen bild!

På insidan av mitt ena stallskåp har Birgitta 12 år (dvs jag :=)) klistrat upp 5 bilder som jag har fått av Archies fd ägare (dottern till uppfödaren). Bilderna visar Archie som föl och jag kan inte se mig mätt på dom.
Tyvärr hittar jag inte alla orginalbilderna i datorn men detta är en av dom i alla fall. Archie är här 1½ månad gammal och springer bredvid sin mamma.

Kan ni fatta att den där lilla saken ska bli min svarte gosse?

Alla som ser mina fölbilder i stallet tvingas svara på frågan:

”Har du någonsin sett något så gulligt i hela ditt liv”.

Med tanke på den blick jag spänner i vederbörande har ingen hittills vågat svara (erkänna?) något annat än att Archie är sötast i hela världen.

Det lustiga är att han ser grå ut på den första bilderna som nyfödd, på denna bilden nästan fuxfärgad/ljusbrun och nu är han alltså näst intill svart.

Är det en rabies-smittad varulv ni ser? Nej, det är bara Archie som har lyckats anlägga en av sina knäppa miner vid fotografering :=). Ingen stilig svart dressyr-stjärna precis :=)!

En kommentar

 1. Birgittas hästsida

  Kommentar från ”Bernie”:

  Jag försökte kommentera inlägget med bilder på Archie som fölunge och nu. Du har en svart häst de föds älggrå.

  Min fråga tillbaka:

  Gäller detta även MÖRKBRUNA hästar? För Archie är de facto INTE svart även om jag skämtsamt kallar honom Svarta Hingsten; han är mörkbrun.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>