Ännu ett trevligt brev!

Som jag berättade om i blogginlägg den 28 januari ville ryttarföreningen då tacka för mina och Archies insatser på tävlingsbanorna under 2008 genom att ge mig ett schabrak. Jag blev mycket glad över denna gest och lika glad blev jag härom dagen då jag fick ett nytt brev med följande ordalydelse:

”Inbjudan

Vi har glädjen att meddela dig att du har utsetts till pristagare av Lilla Dressyrpriset 2008.

Vi hoppas att du har möjlighet att komma til vårt årsmöte för att motta ditt pris.”

Vad det handlar om är alltså att jag och Archie utsetts till mest framgångsrika dressyrekipage i lätt klass under förra året; en inte så enorm bedrift kanske med tanke på det fåtal ekipage som valt att tävla för vår förening. Dock tycker jag själv att Archies sammalagt 26 placeringar under förra året är en bedrift som jag svårligen lär upprepa så jag är väldigt glad över priset trots avsaknad av enorm konkurrens :=).

Faktiskt har både Heron och Décima också erövrat detta pris (Décima fick det till och med 3 gånger, 2000, 2002 och 2004) så det är en kär tradition som jag mer än gärna vill upprätthålla om det går.

Tyvärr kommer jag inte att kunna ta emot priset på årsmötet då detta äger rum på söndag klockan 15.00 då jag förhoppningsvis sitter i sadeln hos en grannklubb och tävlar.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Grattis!

    Om det finns ett litet dressyrpris – finns det då ett stort?
    Litet pris = lätt
    Stort pris = msv
    Megastort = svår

    =)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Hej Prick!

    Jodå, det finns faktiskt ett pris för bästa ekipage i medelsvår klass fast jag är osäker på om det heter ”Stora dressyrpriset” (inte helt omöjligt).

    Något pris för svår klass finns ej så vitt jag vet då vi inte heller haft något ekipage på denna nivå ”på år och dar” (kanske aldrig?).

    Nåja, andra pris än det lilla lär ju inte JAG behöva fundera över på ett bra tag :=) (kanske aldrig?).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>