Sjuttioelvte gången gillt……..

…blev det INTE vid dagens tävlingar hos Skomberga ryttarförening utan snarare ”same procedure as last year James” typ…dvs INGEN rosett.

Jag vet inte hur många gånger jag besökt denna fördömda tävlingsplats utan att placera mig men med en dåres envishet fortsätter jag att åka dit.

Idag var jag FÖRSTA ekipage utanför placering och detta förvånade mig alltså inte det minsta.

Retligt JA, väntat JA…typ….

Skönt var i alla fall att Archie gick mycket bättre än vid senaste tävlingen för 3 veckor sedan även om det känns som att han inte riktigt ”får plats” på den lilla 20 x 40 banan. Tyvärr finns det mest LA:1 klasser den närmaste tiden så jag får se hur jag gör med tävlingsplaneringen.

Såg en jättehäftlig häst starta förresten! En frieser! Såg ut ungefär som om man hade tagit en cykelpump och pumpat upp Archie allt vad som gick åt alla håll och kanter :=).Urläcker och rörde sig fint även om det blev lite missar i programmet.

Dagens domare var av den strängare typen eller så red de flesta av oss dåligt för det var bara de placerade (6 st) och jag och en till som ens nådde över 60 % (jag hade 61%).Majoriteten (15 ekipage av 23) hade således 47% (!!!) till 59 % vilket hör till ovanligheten.

Som jag nämnde i en annan kommentar så behövde man verkligen ingen VÄRME-fläkt idag men ett kylaggregat hade däremot suttit som en smäck.

Till och med jag som uthärdar värme långt bättre än kyla var helt svimfärdig efter bara någon minuts ridning. Tack och lov glömde jag bort värmeslags-anlagen inne på banan men efteråt kunde jag inte komma av hästen fort nog och SLET av mig den genomdränkta ridjackan.

Tack och lov verkade värmen inte bekomma Archie på samma vis för hade den gjort DET; tja…då hade vi nog inte ens förmått att släpa oss in på banan!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>