Veckan som gått

Jaha, då var första arbetsveckan slut och den gick som jag förutspådde precis lika snabbt som då jag var ledig.

Mitt ponnybarn Sally återvände till civilisationen tillsammans med hetsporren Mulle och bevisade, tyvärr måste man ju säga, att det inte alltid blir så som man planerar.

Hennes tänkta sommarlov med massor av ridning blev snarare en tämligen ridfri tillvaro för både henne och hästen då han dels inte kunde ridas i några veckor pga att han växt ur sin sadel och när väl detta problemet var löst bröt Sally båtbenet under en fotbollsmatch!!!! Så kan det gå när man inte håller sig till ridsport :=)!

Hur som helst är båda på banan igen och vi gick ut hårt med 2 lektioner under den gångna veckan. Lika bra att passa på medan vädret tillåter utomhusträning och Sally har sommarlov.

För egen del har det blivit ridning ungefär som vanligt med bland annat Ebba-träning, hoppträning på egen hand och uteritt med Soya som sällskap.

På gårdsfronten intet nytt även om det nu faktiskt börjar komma ut lite objekt på marknaden, dock inga som hittills passat oss (alla låg för långt bort om inte annat).

Vårt eget hus är fortfarande utannonserat utan visningsdatum, dvs man kan anmäla intresse för att titta på det när/ om det blir till salu, och det verkar väldigt populärt enligt mäklaren som får in anmälningar med jämna mellanrum. Även maken har noterat intresset eftersom han sett bilar köra saaaakta förbi på vår återvändsväg, ungefär så som jag brukar göra när jag spionerar på tilltänkta objekt (det skulle min man ALDRIG göra…han tycker jag är PINSAM :=)).

Under veckan har Archie blivit mer ”officiell” eftersom jag nu, långt senare än jag ursprungligen planerade, har löst hästlicens åt honom. Jag trodde att jag skulle behöva den redan förra året men trots att vi tävlade väldigt intensivt så räckte antalet lokala tävlingar (dvs då man inte behöver licens) mer än väl.

Nu då vi bara rider LA-klasser finns det en mening med licensen eftersom flera tävlingar i höst har regional status.

Det är bara att hoppas på en fortsatt frisk häst så att vi kan utnyttja både licensen och tävlingsutbudet!

Veckan avslutades med en Madonna-konsert i Göteborg för makens och min del medan Soya hade sin första ”sleep-over” hos ”mormor”.

Både jag och maken kände oss som två bebisar när vi flera gånger sa till varandra att vi ”saknade Mishi” (ett av Soyas smeknamn- de andra är bla Kicki, Mimmi och Pippi, logiskt va :=)). Men men…det får vi bjuda på för vi älskar den lilla svarta vesslan som för sin del avslutade veckan med hundträffen på Jägersros hundrastplats där hon fick träffa sina vänner.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Mmmmmm, mitt sommarlov kunde ju varit bättre om man säger så !!

    + Att jag ALDRIG tänker spela fotboll mer :=)

    / Sally.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>