Archie ”hjälper till” och myntar ett nytt uttryck

Inget att leka med!

Härom dagen när jag skulle gå in i stallet sa två av tjejerna fnissande att jag skulle få se något ”nytt” när jag kom in.Jag hann tänka att de kanske hade pyntat på något vis eller rent av bytt boxplats på någon av de 7 hästarna innan jag gick in och förstod varför de på min fråga ”kommer jag att bli glad” inte hade svarat alltför översvallande :=)!

Det visade sig nämligen att Archie, som även sedan tidigare visat att han kan roa sig på de mest oroande vis (ni minns väl när han tryckte sönder en fönsterruta i sin box när han hade fång) hade dragit ner/ loss gallret som skyddar just rutan till fönstret i hans box.

Sägas ska att detta galler är BLY-tungt och uppenbarligen hade gossen både stått på det och BAJSAT på det enligt tjejerna! Jag undrar bara om han hann få det i huvudet först?

Att sätta tillbaka detta galler visade sig inte vara något som man bara gör i en handvändning (bland annat krävdes en rejäl borr för att borra nya hål i väggen) och jag försökte muntra upp stallägaren genom att skoja och säga att vi kunde ändra uttrycket ”har man inte jobb så får man” till ”har man inte jobb så ordnar ARCHIE jobb åt en”. Tyckte inte stallägaren såg alltför road ut dock och ärligt talat så förstår jag honom :=):

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva

    Jojo, nu ser Du hur det är att ha en Destructor!!!! Det börjas oskyldigt och utvecklas till ”grov skadegörelse”.

    Kan ju lugna Dig med att beteendet brukar avta något vid 12-13 års ålder.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Min teori är att detta är ett typiskt MANLIGT beteende faktiskt!

    Tror aldrig att ett sto skulle NEDLÅTA sig till sådana fjanterier som både Heron och Archie ägnat sig åt. Décima skulle inte DRÖMMA om att riva ner saker på detta vis tex.

    Med andra ord precis som i ”människo-världen”: män förblir mer eller mindre som barn hela livet och vi kvinnor är mer MOGNA.

    Jag…fördomar….vadå????

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>