Ett dygn i Birgittas liv så som hon alltid skulle vilja leva det!


Fredag 18.00: Soya gör sig redo för en ny träning med….

….Mulle och Sally. Mamma Maj är som alltid redo med en hjälpande hand och allmän support!

Otroligt nog är hetsporren Mulle fullständigt obekymrad (må jag aldrig få ångra dessa ord….) över Soya som oftast ligger centimetrar ifrån där Sally ska rida.
Och Soya är (tyvärr???) så van vid världens snällaste Archie att hon inte tvekar att ligga kvar raklång och fullständigt avslappnad hur nära Sally än rider och även om det är i full galopp :=)!

Lördag 8.30: Härlig uteritt med 2 av mina älsklingar. Archie med kandaret på eftersom jag nu har börjat använda denna betsling lite mer frekvent. Även om man får rida en hel del medelsvåra klasser på träns är det inte fel att redan nu börja vänja gossen vid kandaret.

Här är vi på väg tillbaka till stallet. Ridhuset är den gula byggnaden längst fram och till höger i bild är trädgården där Soyas bästis Enzo bor. Ibland är Enzo ute när vi rider förbi och då leks det en stund innan vi fortsätter vår tur.

Klockan 11.00: Lilla Pippi pustar ut i soffan med en av sina 10-kronors leksaker från Ullared.

13.00: Att tigga av en annan älskling, Micke-pappan är populärt. Av flockledaren Birgitta är det inte lönt att försöka få något men pappan går att linda runt tassen utan ansträngning…

14.00: På hopptävling med Sally och esteten och den gammalmodiga Birgitta har roligt åt barnens kreativitet på kläd och skofronten. Notera GULD-stövlarna!

Diggilo diggiley alla tittar på mig där jag går i mina gyllene skor…..Släng er i väggen Herreys…här snackar vi stövlar och inga skor!

Notera hur fint hjälmen matchar jackan…och även flickans hästs flugmössa…fast det fick jag inte med på bild…Ville inte skämma ut Sally för mycket genom att vara hur närgången som helst med kameran…..

Mitt älsklingsbarn och min älsklingshund. Lika pigga och glada båda två! Alltid!

16.00: Julshow i stallet och bild från ett av de första (spex)-nummerna.
En trevlig avslutning på ett fullspäckat dygn med de jag helst umgås med!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Kvalitetsmässigt är det ju inga världsmästarbilder men det är väldigt praktiskt att bara ”fånga ögonblicket” med hjälp av min I-phone.
    Innan jag skaffade den kom jag mig nästan aldrig för att ta kort, helt enkelt eftersom jag nästan aldrig hade den otympliga kameran till hands.

    Svara
  2. Lina

    Zvante tigger också av alla andra, förutom av mig för han vet att det inte är lönt 😛
    Ska du inte chocka dressyrtanterna med ett par guldstövlar förresten? 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>