Tävling: världens fulaste vinterskor!

Som jag berättade i ett blogginlägg den 3 december (Snygg OCh varm…och aldrig förenas de två…eller?) är jag långt ifrån en modeikon när jag vandrar omkring i stallet, framför allt inte nu på vintern.

Om man ens kan KÄNNA IGEN mig med mössan djupt nerdragen i pannan och med en jacka som ser lätt uppblåst ut så är det snarare tur än skicklighet skulle jag vilja påstå.

Efter att ha tillbringat 2 timmar pulsande i snö under den senaste whippet-träffen fick jag inse att mina ridskor av traditionell modell inte var lämpade för denna sortens utevistelse och om jag inte hade begripit det talade nog mina dubbla par strumpor som man kunde vrida ur sitt tydliga språk.

Varma vinterskor för stallmiljö och hundpromenader behövde inköpas akut och helst så billigt som möjligt!

Tyvärr verkar det inte tillverkas vinterskor för mina ändamål som ser något så när normala/ snygga ut eller så var jag aldeles för sent ute och allting var redan uppköpt (mest troligt) för det enda jag fann efter idogt letande var nedanstående skor. Det fanns dessutom endast ETT ENDA par kvar och dessutom i min storlek så man får ju ändå säga att jag hade en viss tur i oturen.

Men min fråga är nu:

Har ni någonsin sett så här fula vinterskor…..för det har INTE jag!

Tack och lov är funktionen ungefär 100 gånger bättre än utseendet men ändå….

Om ni har sett fulare skor tycker jag att ni ska ta ett kort på dom och skicka till mig (maila på bm6610@hotmail.com).

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. pinky

  Hihi… Nä, de kanske inte var de allra vackraste. 😉
  Men de ser sköna ut!

  Som härdad ickeskåning så kan jag meddela att det är den typen av sko som gäller här under vinterhalvåret. De är lertäta vår och höst och rymmer lätt en raggsocka när det blir vinter.

  Har man jeans skall de stoppas ner i skaften eller ner i raggsockan för bästa kladdskydd.

  Jag brukar dock köpa modellen med snörning på skaftet, de är lite snyggare… :o)

  God snöig jul igen!

  Svara
 2. Marre

  Jag gick och köpte mig ett par allväderstövlar. Med skönt foder i. De använder jag sommar som vinter. Speciellt bra när hagarna är som lervälling. Och nu, när det har varit -18!!! har jag t.o.m promenerat i dom. Varm och skön om fötterna. Men, de är ju heller inte så undersköna att titta på. Men det är alldeles underbart att inte frysa…..

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>