Vill ni se en stjärna?

Ni måste väl hålla med om att den gamla Zarah Leander-låten passar perfekt som rubrik i dubbel bemärkelse (i alla fall om ni synar både hunden och TYGET noga)?

Nu har alltså den efterlängtade måttsydda overallen från http://litentass.com/kommit och jag kan ju inte vara annat än nöjd!

Perfekt att kunna både måttbeställa (en whippet har ju en lite ”speciell” hundkropp) och välja tyg själv och servicen har varit utomordentlig. Snabb leverans och man kan ”diskutera” med sömmerskan via mail så att det blir precis som man vill ha det. Rekommenderas varmt.
Och på tal om VARMT så är det just vad jag hoppas att Soya ska tycka att det är i denna kreation; det är ju faktiskt främst därför jag har köpt den och inte för att hon är så underbart söt i den (fast det är en jättebonus, det ska erkännas).
Tanken är alltså inte att Soya ska springa omkring iklädd en overall utan denna ska användas när hon ligger i bilen under mina träningar och tävlingar eller kanske på kalla läktare vintertid.
Glömde tyvärr att fota mössan i samma tyg som jag också beställt men den blev lika bra och gullig som dressen, det lovar jag :=)!

13 kommentarer Skriv kommentar

 1. My

  Gud vad bedårande söt hon är i den! Alldeles underbar!!!

  Undrar om man kan beställa till katt också *ler*

  Svara
 2. My

  Åhh, så söt hon är, du måste ta på henne det någon gång när du ska till stallet asså när hon har overallen på sig 😀

  (Detta skriver jag endast för att inte bli mördad av dig imorgon)

  MOhhahahah

  haha, men seriöst hon var jätte söt 🙂

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  Till alla:
  tack för era trevliga kommentarer även om vissa kanske är framförda under HOT:-).
  Jag har nämligen informerat vissa IRL att om de inte instämmer i att Soya är underbart söt så ska de drabbas av mer än det onda ögat nästa gång vi ses :-).

  Svara
 4. Sanna

  Ett annat tips är att köpa en lapphund. Fryser ALDRIG i bilen och vill helst av allt ligga på balkongen i -15… Mycket smidigt när man är ute så mycket som man är när man har häst!

  Svara
 5. Birgittas hästsida

  Sanna:
  Det har ju absolut sina fördelar med en hund som tåler kyla fast det kan ju inte vara det avgörande argumentet när man köper hund?
  Själv tycker jag helt enkelt att whippet är den finaste rasen (frusna eller ej) och därför köpte jag en sådan :-).
  På tal om lapphundar var det någon som sa att de är kända för att skälla mycket. Kan det verkligen stämma? Det om något hade fått mig att avstå, oavsett ras.
  Hade Soya betett sig hemma så som på LC-träningarna där hon skäller och gnäller av upphetsning hade jag blivit TOKIG :-)!

  Svara
 6. sanna

  Spetsar i sig sägs vara en skällig ras vilket fick mig att tveka innan vi köpte Bex. Jag HATAR skällande hundar fruktansvärt mycket!
  Bex skäller i princip aldrig här hemma, det kan hända någon gång (väldigt sällan) när det kommer in folk här.
  Tyvärr kan han ibland skälla mot folk vi möter ute eftersom han är extremt osäker på människor. Detta väljer jag att inte bestraffa utan bara försöka låta honom träffa så många olika människor som möjligt med massa beröm och han blir hela tiden bättre.
  Det har ju inget med att han är spets att göra utan för att han som individ är osäker.
  Leker han utomhus med andra hundar skäller han också.

  I alla fall, han skäller väldigt lite för att var spets, om det är för att jag alltid har tillrättavisat honom eller om han är så i sig själv lär jag aldrig få veta. Men jag kommer i alla fall aldrig acceptera skällande inomhus!

  Svara
 7. sanna

  kan också tillägga att OM han hade skällt inomhus, även om det var för att han lekte eller vad som, så hade jag nackat honom på studs. Finns inget så jobbigt som när en hund skäller konstant.

  Svara
 8. Birgittas hästsida

  Sanna:
  Håller med till 100%!
  Jag är extremt känslig för vissa ljud medan andra inte stör mig det minsta.
  Vi bor utmed en 90-väg 40 meter från huset och jag HÖR inte ens trafiken, än mindre störs av den.
  Däremot blir jag skogstokig på hundar som gnyr, gnäller och skäller samt småbarn som ”kinkar” och gråter. Huuuu!!!!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>