Fredag

Denna helgen är det Gothenburg Horse Show och även om jag inte själv varit där på många år så har eventet påverkat mig i alla fall indirekt.

Jag är nämligen hästvakt åt i princip halva stallet eftersom deras ägare är där så morgonen ägnades åt mockning till 3 hästar i stället för 1 och imorgon har jag 4 adepter att ta hand om.

Inte mig emot faktiskt, det går ju snabbt när alla står i samma stall och dessutom gör jag det inte gratis. Min träningskassa behöver allt tillskott den kan få och detta är ett lika gott sätt att fylla den som något annat.

Jag har precis kommit hem efter att ha varit hos Ebba med Archie och med risk för att upprepa mig gick det mycket bra som vanligt.

Till och med vänsterslutan i galopp flöt på som jag aldrig sett den förut och det är så klart mycket glädjande eftersom Archie haft (osedvanligt?) svårt för just denna rörelse för höger skänkel.

Allt Ebba gjorde idag (skänkelvikningar, öppnor och slutor i trav och galopp, förvänd galopp, bakdelsvändningar osv) flöt på lätt och okomplicerat och det var faktiskt inget som inte gick som det skulle.

Det enda tråkiga idag var att Ebba meddelade att hon ska ha semester till den 10 mars vilket jag tycker ska bli trist men det får ju gå det
med.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>