Märkliga sammanträffanden i Birgittas liv, del 763

Igår fick jag 2 klubbtröjor- ni vet sådana där sweatshirts med ens klubbs emblem på!
Som vanligt, när jag är inblandad, var gåvan ett lite märkligt sammanträffande à la ”den lilla hästvärlden”.
Trots att jag och maken inte bor i Malmö sedan snart 7 år tillbaka har jag fortsatt att vara patient på den vårdcentral som jag då tillhörde.
Den ligger nära ridskolan och tämligen nära jobbet och eftersom jag varit nöjd med den service jag fått där genom åren har jag inte sett någon anledning att byta.
Redan för många år sedan ”avslöjade” den sjuksköterska som vanligtvis ger mig min p-spruta (det är därför jag går dit några gånger om året) att hon också var hästägare- till en islandshäst!
Vi har därefter genom åren haft korta samtal kring hästar i allmänhet och våra djur i synnerhet men mer än så har det inte varit.
När jag besökte henne sist frågade hon om det inte var så att jag var medlem i Malmö Civila Ryttareförening och det fick jag ju tillstå att jag var.
Och då visade det sig att hennes granne hade gett henne (sjuksköterskan) 2 klubbtröjor från just min klubb då denna (grannen) slutat rida.
Tröjorna var hur fina som helst men ”givetvis” känns det ju märkligt att gå omkring med en annan klubbs tröja än den man tillhör, det tyckte ju både jag och min sköterska.
Så hon undrade helt sonika om jag ville ha tröjorna och det ville jag.
Båda passade hur bra som helst och annars var min plan B att ge dom till Sally, som dels är mindre än jag och dels då tävlar för samma klubb.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>