Onsdag- hos Ebba

Tyckte Archie såg ovanligt nöjd ut när jag kom på eftermiddagen och det berodde säkert på att han hade fått gå i gräshage hela dagen, annars har vi varit hänvisade till grushagarna under en längre tid så att gräset skulle få en chans att växa.

Färden till Ebba blev mindre dramatisk än förra veckan och jag slapp både köer, snöfall och annat störande:-).

Träningen gick bra och vi övade på skolor utmed långsidorna, skänkelvikning på diagonalen, rättvänd och förvänd galopp på volt och övergångar till trav och skritt ur galopp. Övergångar från trav till skritt gjorde jag genom att rida serpentiner i trav och bryta av till skritt på medellinjen för att sedan trava igen.

Efter passet hade jag påPASSLIGT tagit med mig en stor spann med lock innehållande varmvatten från stallet så att Archie slapp åka hem intorkad av svett.

Efter lite pyssel och snack med stallkamrater kunde jag köra hem för en kortare cykeltur med make och hund innan det var dags för den älskade soffan!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>