Veckan som gått

Ännu en vecka har bara swischat förbi och jag blir nästan lite rädd över hur snabbt tiden går för det mesta.

Dagarna har gått så snabbt att jag knappt kommer ihåg vad som har hänt.

3 dagar hos Ebba har det blivit i alla fall och jag ska försöka komma igång med träningen lite intensivare framöver. Känns som att jag har skrivit detta flera gånger nu men det tycks alltid komma något emellan.

Den vid det här laget uttjatade mygginvasionen har satt lite käppar i hjulen, planerade uteridningar har fått stå tillbaka och när jag väl red ut var det inte det minsta behagligt.

Jag har bett överallt medan Archie verkar ganska immun till skillnad från vissa hästar på anläggningen som både är helt knottriga överallt och som också har sprungit irriterat i hagen.

Soya har tillbringat mest tid med maken som går långa promenader med henne dagligen. Hon och jag har mest cyklat, medan hon går i koppel med maken får hon springa lös när jag cyklar.

Hundutställningen i lördags var ingen succé men det hade jag inte trott heller:).

Turligt nog vet jag redan vem som är den snyggaste hunden i stan och det tror jag att ni också kan räkna ut vem det är om ni har någon smak :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>