Soya visar sin skog

Hallå gott folk- follow me så ska ni få se på natur som heter duga!

Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man ska gå på dessa tunna pinnar till trappa.

Till höger, nedanför backen (fast det ser man inte på kortet) brukar det gå en massa kossor.
Syrran Zahra jagade en i somras när hon var på besök men jag brukar hålla mig på behörigt avstånd. Man vet aldrig vad sådana konstiga djur kan hitta på- de är nog inte lika snälla som min häst Archie misstänker jag.

Mammi har blivit en riktig naturfotograf och ska hela tiden hala upp telefonen för att ta olika bilder.
Jag brukar vara för snabb för att fångas på bild och tycker faktiskt inte heller att jag behöver posera heeeela tiden.

Njut av den rogivande skogen i stället……

…..av alla färger…..

….. och dagens vackraste bild!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Hösten är vacker! Kossor är roliga att sätta fart på, tycker både Zahra och Hilda, jag är inte lika förtjust i deras fasination för kor. Fast å andra sidan är korna här runt i kring lika nyfikna som hundarna. De kan följa med hos så långt deras hage varar. Vi går dock på vägen. Jag tror att Hilda och Zahra tycker att det är lite obehagligt att vara förföljda av så stora djur så därför skäller de och gör en attack för att skrämmas. Normalt sätt kommer de ju inte längre än kopplet varar, men i sommras hade ju Zahra inget koppel på sig och då fick hon ju lite fart på kalven. 😉
  Hälsningar
  Görel, Zahra och Hilda

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  ”Förföljande djur” gillas inte av Archie heller.
  Jag rider förbi en del fårhagar med honom ibland och då och då ska fåren springa efter eller emot oss. När en hel skock kommer tultande brukar till och med mitt godmodiga djur bli lite skrajsen faktiskt.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>