Söndag- nya tider

Ja, idag hade man ju chansen att sova en timme längre pga tidsomställningen men det slår sällan fel; när man väl kan sova så vaknar man pigg som en lärka medan man i vanliga fall, dvs när man måste stiga upp samma tid är dödstrött.

Morgonen inleddes med en extra lång promenad i Dalby med Soya och sedan åkte vi till stallet för att mocka och fixa lite med Archies foder.

Efter hagintag strax efter klockan två tog jag med både hund och häst på en tömkörningsrunda och som vanligt gick det hur bra som helst att motionera i naturen.

Jag travade lite efter Archie men i ärlighetens namn är det en enorm skillnad på att springa ”för sig själv” mot att försöka hålla Archies takt och med tömmar i händerna så jag kan inte påstå att det blev några längre sträckor i taget. Genomsvettig och röd som en tomat blev jag i alla fall :).

Herr A skrittar på med raska steg.

Skopan som jag skrev om i fredagens inlägg. Archie tittade lika misstänksamt på den idag och ärlig talat känns den lite malplacerad där den ligger ”in the middle of nowhere”.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>