Potentiellt hus?

En bloggläsare (Hästis?) ville ha exempel på boende som jag inte var kritisk till så här kommer ett exempel:

http://w4.objektdata.se/pregen/618/OBJ24197_1085337618/wp.htm

Inte det optimala boendet för oss, NEJ, men tillräckligt ok för att jag skulle åka och titta på det om budgivning inte redan hade påbörjats (= säljs snart, dvs innan vi ens hinner annonsera ut vårt eget hus).

Vår vanliga ”tur” med andra ord :(.

7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Det var ett mycket fint hus. Skulle kunna tänka mig att bo så. Fast jag har ett bra hus i helt annan stil. Men hade jag bott i lägenhet och där i närheten så hade det varit ett tänkbart boende för mig. 😀

  Hälsningar
  Görel

  Svara
 2. Hästis

  Jodå, det var jag som frågade…:-)

  Ett bra exempel på min velighet; jättefint med fantastiskt läge (hade kanske bytt ut köket, sen är takhöjden inte optimal MEN så börjar jag tänka på det ständiga underhåll som en sådan fastighet kräver och då svalnar intresset lite… höga krav…nejdå, inte alls…:-))

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  Jag vet PRECIS Hästis!
  Sådär tänker jag också.
  Har på senare tid börjar snegla på helt nya hus just för att
  minimera underhållet (jämfört med riktigt gamla hus).
  Tyvärr har både maken och jag ” tummen mitt i näven” och det underlättar ju inte precis.
  Vi måste betala för ALLT för att vi är så ohändiga:(.

  Svara
 4. rackemarie

  Ha, ha, här har du två ohändiga till. Vi kan inte ens tapetsera. alla väggar målas hemma hos oss vid behov. Söker nu ett NYRENOVERAT hus så att man inte behöver göra något på 20 år (och sedan kan man byta hus igen hi, hi).

  Svara
 5. aramis

  Huset i sig är suuupermysigt och urcharmigt. Jag hade nog dock jämnat kök och trappa med marken. Sedan givetvis tapetserat lite och sådär. Med verkligen ett hus helt och hållet i min stil 🙂

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>