Special message to Hästis :)!

Vi diskuterade härom dagen om det gick att komma igång med löpträning fast det har börjat snöa och precis som jag svarade dig då svarar jag nu: jodå- det går!

Fast du kanske inte behöver gå ut så himla hårt och tex springa en mil i snö som undertecknad gjorde i morse.

Det hade inte varit såååå farligt faktiskt om inte hela sträckan mellan 8 och 9 kilometer, dvs när man ändå börjar bli trött, hade bestått av i pricnip en enda djä…la uppförsbacke– alla löpares fasa inbillar jag mig.

På just den sträckan var det enbart Birgittas vilja som sprang och jag hade bara att följa med- halvt medvetslös och färdig att spy ut lungor och övrigt innanmäte.

Men i mål kom vi!

Här startade vi och som synes finns det långt kortare sträckor att mjukstarta på.

Till och med ett hundspår finns det men jag vet inte riktigt vad det ”innebär”- får man kanske ha hunden lös där? Det har ju ordnings-förskrifts-brytaren undertecknad ändå men till mitt försvar får jag väl säga att kines-Pippi springer så nära mig som om hon vore kopplad och dessutom träffar vi nästan aldrig på några människor (och de vi har träffat har faktiskt inte sagt något hittills utan bara sett glada ut när de sett yrvädret komma studsande).

Pippi i stargroparna!

Hallå!!!! Nu sackar du efter! ”Plattan i mattan” matte!
(Hi hi…om någon undrar hur jag kan jogga och ta kort samtidigt får jag erkänna att dessa kort togs igår- då vi gick samma sträcka. Så var det mysteriet löst :))

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hästis

    Med en personlig tränare kan jag ju inte annat än anta utmaningen… :-))

    Skämt åsido, under första halvan av nästa år fyller jag jämt och har bestämt mig för att jag då ska vara i fin form, för att ha ett mål i sikte.

    Eftersom min disciplin inte kommer i närheten av din kommer jag att rapportera av lite emellanåt så att jag känner lite press…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>