Veckan som gått

Veckan som gått har innehållit både snö och tö och allt däremellan höll jag på att säga.

Vi får väl se vem som ska gå segrande ur denna kamp; kommer det att komma mer snö, kommer allt att smälta bort eller fryser det på så att vi får ännu värre isgator än vad vi har idag? Den som lever får se….

Tycker inte att det har hänt några större världssensationer värda att rapportera om, det mesta har väl gått sin gilla gång.

Joggingturer och promenader i Skrylle, ridning som vanligt och en träff med Robban och hans och Åsas whippar har avverkats. Den sistnämnda indikerade att Soya förmodligen kommer att börja löpa när som helst- det enda negativa med att ha en tik om ni frågar mig.

I torsdags var det den sista lediga dagen på länge och tyvärr kom det då världens snöstorm som pågick i flera timmar- man kan bara hoppas att det var årets sista.

Såg att första dressyrtävlingen är om 2 veckor men just den står jag över. Det känns lite väl vanskligt att anmäla under rådande väderförhållanden och jag får nog se till att komma igång med Ebba-träningarna först och främst.

Ska jag vara ärlig är inte ens en träningsnarkoman som jag sugen på att ge mig iväg för tillfället- det känns för bökigt att gräva fram transporten, försöka köra den över is på stallplanen och vägarna runt oss för att sedan kanske riskera att hamna i dåligt väder innan jag är hemma igen. Och allt detta i mörker dessutom.

Nej, jag lugnar mig lite och ser vädret an- ett år planterade jag penséer i februari så man kan ju alltid hoppas…..

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>