Veckan som gått

Första veckan som jag har jobbat alla 5 arbetsdagarna på evigheter men den gick snabbt- så som alla arbetsveckor gör tycker jag.

Nu är det inte snön ”alla” gnäller över utan isen– det har regnat en hel del i veckan och vatten som fryser blir ju just is.

Vi har haft tur med våra hagar som varit tämligen halkfria, exempelvis min och makens garageuppfart är så hal att min bil ibland knappt gått att få i rullning över isen!

Archie och jag har tränat på som vanligt, dock fortfarande utan tränare. Jag är nöjd så här långt och tycker att det går sakta framåt.

I veckan bestämde jag och några arbetskamrater att det är dags för en ny Ullaredsresa inom kort.

Det var ju inte så länge sedan jag var där (början av december) men det finns alltid saker att stoppa i kundvagnen enligt min erfarenhet.

Dels alla ”basvaror” som schampo, tandkräm, tvättmedel och dylikt men också diverse FYND som man alltid gör på hund och hästavdelningen!

Bloggen har varit full av kommentarer på alla möjliga inlägg i veckan- jätteuppskattat ska ni veta!

Jag har ju alltid varit förtjust i att läsa (separat inlägg om det kommer i veckan) och tycker det är roligt att så många skriver så utförliga kommentarer med mycket klokskaper.

På tal om inläggen ser jag att jag i rask takt närmar mig inlägg nr 2000.

Eftersom jag aldrig går tillbaka och läser flera år gamla inlägg kan det säkert hända att jag upprepar mig någon gång- jag kan ibland själv tänka ”har jag inte skrivit om detta tidigare” men det får ni tyvärr stå ut med.

Alla har ju inte heller följt bloggen sedan starten 2007 utan jag förmodar att det både tillkommer och faller ifrån läsare hela tiden.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>