Speciella annonser del 242, uppfann han hjulet också?

Det ”roliga” med denna annons tycker jag är att annonsören skriver som om han i princip har uppfunnit något världsunikt som ingen annan har tänkt på innan honom :):

Och finmaskiga hönät går att hitta för långt mindre än 150:– fast då heter de inte ”höpåse” :).

http://www.blocket.se/vastmanland/HONAT_NATPASE___slipp_lunchfodra_30805417.htm?ca=23_11&w=3

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia Lindberg

    Haha, tycker som du dvs so what?! Ser inte speciellt annorlunda ut och ”dragsko” har väl ALLA hönät? Sen gillar jag bilden… har även jag nämligen haft den smarta (ahem) iden att binda fast hönät i staketstolpe så att det såg som det skulle funka men fuktigt hönät som snuddar elstaket = välmotionerade hästar som sätter iväg i full kareta så fort de försöker äta… Det var iaf min erfarenhet här, fast kanske funkar bättre i torrare klimat?!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    På tal om strömförande mat råkade jag en gång ge Decima en stöt av strömmen i hagen samtidigt som jag skulle ge henne kraftfoder i hennes mat-tunna. Gissa om hon var intresserad av mat under en låååång stund därefter! Nä, just det!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>