Veckan som gått

En till största delen skön vecka har passerat- någon råkyla har vi inte haft, snöstormar har vi sluppit och det känns att dagarna faktiskt blir ljusare- underbart alltihop!

Soya och jag var gräsänkor i flera dagar och det blir alltid lite ”meckigt” när jag måste ta hand om henne helt och hållet uan makens hjälp.

Det är ju tur att hon både kan följa med till sin häst och till mitt arbete i nödfall- så slipper hon vara ensam även om jag innerst inne inte tror att hon bryr sig precis- hon sover ju mest.

Archie har tränat på som han ska och det finns väl inte mycket mer att säga om det just nu. Jag får återkomma när/ om några större revolutioner inträffar.

Massagen som han fick i måndags känns som väl investerade 150 kronor , ha ha…skämt å sido men det är svårt att säga vad som kanske är en ”självupfyllande profetia” och vad som är ett FAKTUM men hästen känns fin hur som helst.

Skrylle har fått besök några gånger och löpningen går relativt smärtfritt även om den är tråkig.

Vinthundsträffen var populär hos både undertecknad och lilla Soyis- hon är ju inte bortskämd med att träffa så mycket hundar annars.

Nu ser jag fram emot onsdagens Ullaredsbesök- har en liten mental lista som jag hoppas kunna beta av men man vet aldrig vad man finner i hyllorna; det är lite av tjusningen med resan :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>