Fredag- inför helgen

I morse blev det dressyr i ridhuset och jag fortsatte att befästa slutorna i skritt vilket gick jättebra.

Mina problem har tidigare varit att både lyckas ställa igenom hästen, få honom att tvära OCH bjuda framåt och detta ”kinderägg” (3 önskningar i ett) har Archie inte kunnat eller velat leverera.

Antingen har han varit spikrak i halsen eller vägrat att tvära en milimeter eller så har han gjort båda delarna (ganska ovanligt) men i ultrarapid.

Nu går det riktigt bra- i alla fall i skritt ha ha!

Så klart ska det flyta på lika bra i trav men jag ska nog traggla på i skritt ännu ett tag så att poletten verkligen förblir nerramlad.

Efter att ha lyckats så bra med slutorna kändes även det övriga arbetet lättare/ bättre- kul!

När jag återkom till stallet efter jobbet kunde jag konstatera att det nu är ljust ända till 17.00- jag hann gå en sväng med Soya i dagsljus vilket jag inte brukar kunna göra på vardagarna.

Det märktes att alla i stallet vill ”hålla fredag”- jag var siste man (snarare kvinna) hos hästen trots att klockan alltså bara var fem.

Men det är skönt att komma hem lite tidigare någon gång och nu vill jag bara vila efter en ganska tröttande arbetsvecka.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>