Reklamera mera- igen!

Jag har i tidigare inlägg uppmanat er att ”reklamera mera”- att stå på er och inte nöja er med dåliga produkter och att inte vara mesiga.
 
Att folk i gemen inte reklamerar saker i större utsträckning tror jag beror på flera faktorer; bland annat att man inte känner till sina rättigheter, inte vill vara besvärlig och/ eller inte IDS helt enkelt.
 
Själv reklamerar jag numera ALLT som jag inte är nöjd med- förr var jag mesig och trodde inte det var lönt men erfarenheten har visat mig att det är precis tvärtom.
 
Jag kan på rak arm inte komma på mer än ett enda tillfälle då jag nekats att återlämna en vara och då har jag säkert reklamerat närmare 20 produkter av alla möjliga slag (säng, soffa, vinterjacka, vattenkokare, läderridstövlar tex).
 
Igår var det dags igen och nu fick jag ännu en anledning att sjunga Ullareds (GEKÅS)  lov.
 
Förra gången jag var där, i början av december, köpte jag ett Pessoa Magic System-bett för 149:–. Archie trivdes inte alls med detta bett utan fick tvärtom ett sår i munnen av det efter första användningen och jag tänkte ”jaha…det var dom pengarna i sjön”.
 
Nu när vi åkte till Ullared igår så slog mig tanken att jag skulle försöka reklamera bettet trots att det gått lååååångt över 30 dagar sedan det inköptes (det stod 30 dagars bytesrätt på kvittot) och när jag kom till Kundtjänst var det inga som helst problem utan jag fick ett tillgodokvitto på 149:– som jag glatt använde till lite anda hästsaker.
 
Så- tänk på detta nästa gång du köper något som tappar all färg efter första tvätten, går sönder efter en veckas användning eller som har en konstig passform tex. Lämna tillbaka- det går!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>