Förrädiska facebook :)!

På tal om det vi diskuterade på bloggen i förra veckan; om att försöka lura till sig bidrag/ förmåner som man inte har rätt till:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8613295.ab
Över huvud taget blir de varnande exemplen på hur man verkligen måste tänka på hur man använder tex Facebook fler och fler- folk har både avskedats, nekats jobb och hängts ut i media på grund av inte alltid så välformulerade alster på detta forum.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Minstral

  Samtidigt är det ju så att om man har rent mjöl i påsen så behöver man ju inte oroa sig. Själv är jag så vimsig så jag aldrig hade kunnat vara ohederlig, hade inte kunnat hålla reda på alla lögner:)

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Min erfarenhet är att en lögn ALLTID kommer fram, även
  om det ibland kan ta tid och därför är det inget jag själv skulle befatta mig med- det blir bara pinsamt!
  Så jag ljuger faktiskt aldrig :)!

  Vad gäller Facebook skriver jag inte så mycket där, använder det mest till att ”marknadsföra” bloggen.

  När jag skriver något försöker jag att tänka på VAD jag skriver och inte bara låta fingrarna löpa iväg :).

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>