5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Bodil Celander

  Hjälp!! Ibland så borde man kanske tänka på att ”less is more”…

  Svara
 2. Moa

  Kan inte hjälpa att jag tycker det är rätt läckert. Som jag sa om det läskiga huset, skulle aldrig orka bo sådär, men tycker det är rätt coolt att någon uppenbarligen gör det. Någon som vågar ta ut svängarna en hel del. 🙂

  Golvet gjorde mig dock lite sjösjuk.

  Svara
 3. Anna-Kajsa

  Jag skulle gissa att de är Gaudí-fans! Jag personligen är jätteförtjust i Casa Battló i Barcelona som den här lägenheten bär tydliga drag ifrån, men tyvärr lyckas de ju inte fullt ut. Jag tycker dock att de ska ha en stor eloge för att de vågar.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>