Måndag- förspel

Usch så ruggigt det har varit idag trots att det faktiskt är plusgrader (inte många men i alla fall).

Det måste vara den skånska fukten och vinden som ”gör det”- skönt är det inte!

Eftersom jag ska träna för NN imorgon bitti (kan fortfarande inte komma över min lycka över att ha funnit någon som kan tänka sig att dyka upp i ridhuset 06.30) körde jag ett litet genrep nu under eftermiddagen och dressyrade lite så som vi har gjort de 3 senaste tränarlösa veckorna.

Jag red med kandaret idag och bara i 35 minuter för ovanlighetens skull- vill inte riskera att Archie känns trött och har träningsvärk imorgon, det var över en vecka sedan han vilade även om jag har tagit det lugnare vissa pass.

JAG tyckte att en del grejer kändes riktigt bra- vi får väl se vad ”domen” blir imorgon.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>