Bloggtips- igen

Jag har alltid läst väldigt mycket, både böcker, dagstidningar och olika tidskrifter och jag brukar alltid ha några böcker ”på vänt” som jag har beställt på biblioteket men väntar på att de ska bli tillgängliga.

Just nu har jag dock betat av alla böcker och har nästan inget att läsa mer än Sydsvenskan som vi prenumererar på samt Ridsport som ju inte kommer mer än 1 gång var 14:e dag.

Jag har genom åren deltagit i olika diskussionsforum på nätet och där kan man fortfarande hitta en del lästvärt men däremot har de bloggar jag funnit intressanta mer eller mindre upphört.

Jag vet inte hur många bloggskribenter som har gett upp efter ett kortare eller längre tag- antingen har de lagt ner bloggen helt eller så tar de en lång paus. Några skriver också allt färre och tristare inlägg och summan av kardemumman är att jag nu har ”läs-brist”.

För ganska länge sedan efterlyste jag roliga bloggar som ni följer och jag skulle vilja göra det igen:

Så…vilka bloggar följer ni och varför? Vad handlar de om (behöver ju inte nödvändigtvis vara hästbloggar)?

Själv kan jag alltså inte ge er några tips för de bloggar jag brukat följa har antingen ”lagts ner” eller blivit så tråkiga att jag inte längre följer dom.

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Trasselkvast

  Men okej då, här är ett par till:

  http://majagoesirish.blogg.se/

  Och det var väl den enda hästbloggen jag tänker att jag har på min lista som du kan tänkas gilla. Sen kommer ett gäng ”vanliga” bloggar, samtliga roliga:

  http://www.ketchupmamman.se/

  http://notalwaysright.com/

  http://onekligen.blogspot.com/

  http://fredrik.cafe.se/

  http://www.felsms.com/

  http://argabibliotekstanten.blogg.se/

  Kom på två hästbloggar till:

  http://jolisporthorses.blogg.se/

  http://dressyrsnack.wordpress.com/

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Trasselkvst:

  Oj, det var ju en hel drös med bloggar- tack! Får kolla igenom dom ikväll.
  Jag gillar ju bloggar som min egen (som man känner sig själv känner man andra :)): de ska vara skrivna utan allt för många stavfel och annat som ”stör” läsningen, de ska uppdateras ofta (helst dagligen) och gärna med bilder. Också kul om det finns kommentarer från läsare.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>