Tisdag- en liten sadelprovning

Inspirerad av en god vän som nyligen bytte sadel, trots att hon absolut inte tänkt det från början men upplevde en metamorfos när hon provade den hon sedermera beställde, provade jag själv ett nytt sadelmärke (Equipe) idag.

Kan inte påstå att jag upplevde någon världsrevolution, sadeln var helt OK men min egen är faktiskt skönare:).

Men även om jag själv är ganska förändringsobenägen i grund och botten har jag insett att det inte är fel att vidga sina vyer ibland.

Och även om man är nöjd med något kan det finnas ÄNNU bättre produkter på marknaden, om man bara ids och vill utforska denna.

Tack och lov sitter jag verkligen inte i sjön med min egen sadel, den är både skön, ursnygg 🙂 och ligger jättebra på Archie så den kommer bara att bytas ut om något MYCKET bättre dyker upp.

Archie, som troligen såg dagens planerade vilodag flyga sin kos, var nog nöjd när jag bara red 5 minuter och sedan återbördade honom till boxen :).

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>