Archies nye vän :)

Vad duktig du var på träningen idag, Archie
-Jag VEEEET…ehhhh…jag menar TACK, Charlie

Visst är de bedårande, NN:s hund och min fina, snälla häst!

Jag har aldrig sett på maken till kärvänlig hund, vet inte hur många gånger den slickade på Archie, fullständigt oförskräckt.

Första gången det hände trodde jag att det berodde på att Archie hade fått en sockerbit och att skummet som därefter kom ur hans mun var ”sockrat” och därför attraktivt för Charlie som hunden heter men idag var inte Archie i närheten av något sött och ändå blev han överöst av pussar.

Ja, det är ju tur att han är snäll Archie för annars hade nog Charlie legat illa till. Och att Soya skulle pussa så på Archie finns inte på kartan, hon är aldeles för försiktig så det kan inte vara henne han har vant sig vid.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Cecilia

  Gulligt! Väldigt snäll hund; Milou, hon klapp alla i mulen direkt som blev för närgångna! 🙂

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Cecilia:

  Jag höll också fram en liten, som jag trodde snäll hund (tror det var en av Elaizas) mot Heron och den nafsade honom på nosen direkt. Dumt gjort av mig förvisso.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>