Torsdag- inför söndag

Träning för NN i morse igen och idag tänkte vi lite extra på att det är tävling på söndag.

Så inga byten tex men däremot en hel del förvänd galopp och annat som ingår i de program som jag ska rida, Msv C:1 och Msv C:2.

Som jag sa till NN känns det som att vi än så länge mest agerar klassutfyllnad på denna nivå men jag hoppas att vi efter några fler starter i vår när vi blivit ”varmare i kläderna” och ridit in oss mer på programmen kan få till godkända ritter och i alla fall uppnå kvalgränsen för högre klasser.

Nu, i början på säsongen är Msv C-klasserna fyllda till brädden, även en del namnkunniga ryttare måste kvala några av sina hästar och det gör ju att konkurrensen känns minst sagt tuff men när de väl har kvalat så kommer det ju att lätta både vad gäller motstånd och möjlighet att komma med.

Som det är nu känner man nästan att man ”måste” anmäla sig till alla kvalklasser som går vare sig man säkert VET att man kommer att rida eller inte för väntar man för länge hinner klasserna bli fulla. Så har det inte varit tidigare år i Skåne, i alla fall inte vad gäller dessa klasser.

För att återgå till träningen var den fullt godkänd, Archie kändes riktigt fin emellanåt och jag var väldigt nöjd med honom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>