Tisdag- sommar, sommar, sommar

En ny medlem av Team Grevie!

Idag har det varit varmt kan ni tro!

Redan klockan halv sex i morse visade bilens temperaturmätare 18 grader och när jag körde till stallet efter jobbet ytterligare 10 grader mer.

När jag kom fram och skulle klappa Archie märkte jag att han var helt svettig på halsen och det är inte ofta det händer- i alla fall inte av stillastående i boxen!

Soya hade en rätt så släpande tunga under delar av ridturen men plötsligt började det blåsa upp, solen försvann och i stället blev det riktigt svalt och behagligt.

Soyas tunga rullades in och hon slutade att flåsa- något hon nästan bara gör av just värme. Att rida henne trött är nästan omöjligt :)!

Archie kändes pigg och glad och efter 75 minuter blev det dusch, stretching och massage i stallet innan jag begav mig hemåt.

På bilden ovan ser ni vår anläggnings senaste tillskott- vi har fått ett föl även denna sommar. Ett stoföl föddes i förrgår och bilden är tagen morgonen efter födseln. Det är något visst med bebis-djur- det måste ni hålla med om!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cecilia

    Ah, halledussingen! Jag bara älskar föl! Min kompis föder ju upp halvblod och även ponnyer nu och jag brukar alltid vara först på plats när det är dags för fölning! 🙂

    Svara
  2. Ulla

    Håller med Birgitta, alla bebis-djur är söta, men jag undrar om intwe kissekatterna ändå är sötast:-)!

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Fast även alla hundar är söta som valpar, tom de som i vuxen får ett helt annorlunda (och enligt mig rent ut sagt FULT) utseende.

    Det är väl naturens sätt att se till så att man står ut med bebisdjuren- fast de är så jobbiga många gånger går de inte att motstå :).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>