Lördag- ögonvittne

Inte heller idag har det blivit så mycket annat gjort än sådant som varit/ är helt hästrelaterat.

Jag har hjälpt några stallkamrater med mockning och fodersättning och givetvis även fixat med min egen fåle.

Otroligt nog fick vi idag ett ögonvittne till den ”nya traven” och även om Archie då var trött eftersom det var i slutet av passet och jag inte fick till det lika bra som de senaste gångerna fick jag bekräftat att det SER mycket bättre ut med denna trav så det är inte bara en känsla.

Tyvärr går det än så länge inte att plocka fram nya traven på beställning och det brukar ta minst 30 minuter om inte mer innan den inträder så det lär dröja innan den är befäst.

Jag brukar inte rida fram så länge på tävling (max 30 minuter) så där hyser jag inga förhoppningar om att denna trav ska uppträda på ett tag men om/ när den gör det ska det bli extremt intressant att se hur det påverkar bedömningen.

Det är inte ofta det händer men idag har jag lagat mat (det gäller att bunkra upp med lite matlådor inför stundande arbete) och i kväll ska maken och jag betygsätta ”The Adjustment Bureau” med Matt Damon.

Jag tycker att det finns allt färre filmer värda namnet men kanske blir jag överraskad?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Men varför rider du inte fram längre om han blir finare efter ett tags ridning?
    Åtminstone som test tänkte jag?

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Jag förstår om det verkar vara det mest logiska att göra men tyvärr har Achie en tendens att tappa energi mycket fortare på tävling än träning så det vågar jag helt enkelt inte.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>