4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna Lind

    Fniss! Som en Baby Björn för hundar!! Dessutom säljs den uppenbarligen av en av ”våra” hyresgäster här i Vällingby! Fast jag är ju inte förvånad – att den butiken säljer en sån pryl alltså. ”Bärsele” för hundar som avser något som hunden ska bara tror jag mer kallas för ”klövjeväska”, dvs om den också har en väska på. Har kikat på en sån på en hundsportbutik i Duved där vi köpt skidsele o draglina till att använda vid skidåkning på fjället!

    Svara
  2. Anonymous

    Som Stockholmare kan jag faktiskt förstå funktionen. Att åka tunnelbana och/eller buss i rusningstrafik, vilket jag gör varje vardag, med en mindre hund är inte roligt. Att ha dem på golvet går inte då de andra passagerarna inte ser hunden. Min hund får panik numera om någon kommer nära henne så jag måste bära henne. Inte lätt när man står upp på buss/t-bana och samtidigt måste hålla i sig. Under den blöta, leriga årstiden är det inte heller så roligt att bära smutsig hund. Nej, jag har ingen sådan bärsele, ser lite väl fånig ut, men jag kan ändå förstå att de kan vara användbara här:).
    Karin

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Jo, som en ”akutlösning” som du beskriver det Karin kan jag också förstå och acceptera bärselens funktion.
    Man får bara hoppas att den används just så och inte mer slentrianmässigt/ inte genomtänkt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>