Och så motsatsen: USLA produkter vi köpt!

Jag vet inte riktigt vad det beror på men det händer faktiskt ytterst sällan att jag köper något som jag är direkt missnöjd med och rent av slänger i soporna direkt.

Kanske är mina krav inte så höga eller så har jag en förmåga att på förhand gissa mig till om en vara är något att ha eller inte.

Så för egen del kan jag inte rada upp en mängd produkter som jag vill varna er för och avråda från att köpa, på rak arm kan jag nog endast komma på ett enda riktigt uselt köp och det var en glansspray av märket Emin.

I just det fallet var det det klassiska ”snålheten bedrar visheten” som blev mitt fall- jag stod och valde mellan flera olika märken, köpte det billigaste och fick en flaska som jag än idag undrar om den trots allt inte innehöll enbart VATTEN.

Annars brukar jag som sagt vara allt från hyfsat nöjd till sprudlande entusiastisk över saker jag köper men ni har kanske gjort andra erfarenheter?

Finns det något som fått syna soptunnans insida så fort det kommit innanför era dörrar och vad och varför i så fall? Berätta, berätta!

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Eva i Lux

  Köpte för en tid sen ett no-name JÄTTESNYGGT tävlingsträns för till Prima när vi hade en sales-rep från Tyskland på besök en dag i stallet. Efter 2 gånger gick en av de runda lösa öglorna (där man sticker igenom ändarna på lädret – vet ej om de har nåt namn) sönder. Efter 4 gånger hade alla ramlat av. De var ihopsatta med klister! Fick lämna det till sadelmakaren som satte dit nya. Tränset blev sådeles BETYDLIGT dyrare. Jag återgår till renommérade märken.

  Mankammar med trähandtag. De brukar lossna efter ett par gånger. Inget att ha!

  Svara
 2. Anonymous

  Pållen fick en ny grimma med fleece i nacken strax före betet.
  (Hööks kopia av Lamicells likadana.)
  Beslagen på den har börjat rosta och vi har haft regn två dagar på fem veckor i juli och hästen har inte ens gått ute dygnet runt.
  Nu har hag-grannen dragit sönder fleecen på nosremmen, men jag funderar ändå på att reklamera den pga. beslagen, VÄLDIGT dålig kvalitet!
  Har en Lamicell-grimma som är fem år, den har då rostfria beslag…

  /Nina

  Svara
 3. Prick

  Hööks sporremmar är riktigt dåliga. Torrt läder som spricker sönder vid första användningen. Kanske otur? Tur att de är billiga.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>