Måndag- fiiiin galopp

Dagen började med en NN-träning, jätteroligt som vanligt!

Eftersom jag fortfarande befinner mig i nyförälskelsestadiet med Kreon blev det många klappar och lika många  ”braaaa pojken”- hoppas känslan håller i sig länge!

Dagens höjdpunkt var den förvända högra galoppen- jag bara satt och gapade till en början och ropade sedan till NN ”Ser du!!!!”

Det såg hon ju så klart men känslan var så underbar att jag inte kunde hålla tyst. Vilken bärighet!!!

Vänstergaloppen är inte fullt lika bärig men jag tror också att det till viss del beror på att jag sitter lite sämre i vänster varv. Jag har svårt att skjuta fram höften tillräckligt i fattningarna- sitter jag 100 % korrekt blir det jättebra fattningar, sitter jag sämre blir det ibland inte ens någon fattning utan Kreon bara travar vidare- än är han inte lika förlåtande som tex Archie var utan är tvärtom väldigt känslig för att man verkligen rider som man ska- jättebra tycker jag.

I våra lekar med skolorna märker jag samma sak- jag har själv svårt att sitta korrekt i slutan för höger skänkel som ju var min och Archies stora akilleshäl och det måste jag träna att bli bättre på så att inte Kreon får samma svårigheter pga MIG.

NN:s förslag att jag ska rida lite ”sluta-träningar” på någon av hennes välutbildade djur är så klart en ypperlig idé och det hoppas jag att vi kan få till snart.

Efter jobbet blev det bara ett kort stallbesök, Kreon fick lufta sig i hagen medan jag gjorde i ordning hans mat och mockade och sedan var det dags för lite borstning och hovkratsning innan det var ”godnatt vi ses imorgon” och hemfärd för undertecknad.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>