Lördag- film!

Ibland är man glad när väderleksprognosen stämmer- som idag då det stundtals var riktigt sommarvarmt och soligt.

Själv tog jag mig en rejäl sovmorgon ända till 06.30 (undrar när DET hände senast…) varefter jag begav mig till stallet för att mocka och släppa ut Kreon i hagen.

Även denna lördag blev det jobb hos NN och när detta var avklarat vid lunchtid åkte jag hem till lite jobb i den egna trädgården.

Jag kan bara beklaga att min hallonskörd inte når upp till äpplenas mängd, de sistnämnda rasar ner från trädet långt fortare än vad vårt stalls 7 hästar hinner äta upp dom.

På eftermiddagen var det dags för en ny NN-träning och denna gången hade jag sådan tur att både makens kamera och Lina var på plats så med lite tur kanske ni får se en film om några dagar.

Själva träningen blev kort men jag hade hunnit rida en del på egen hand dessförinnan så Kreon var rejält svettig i sin oklippta päls i det sommarvarma ridhuset.

Förhoppningsvis blir han klippt inom kort, jag inväntar bara hans fd ägare som ska hjälpa mig att hålla gossen på mattan så här inför den första klippningen.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>