Mera söndag- vi red ut- and lived to tell :)!

Idag tyckte jag att det verkligen fick vara nog med ridhusridning så jag hade bokat en date med en annan hästägare med garanterat pålitlig häst.

Anna och Optico lotsade oss runt lite alla möjliga vägar och vi var ut i alla fall 45minuter och mötte både traktorer, motorcyklar och annat som Kreon säkerligen hade funnit skrämmande om han hade varit ensam.

Jag tar det säkra före det osäkra och rider ut med sällskap ett tag framöver- nu när jag inte längre har min stensäkre Archie att förlita mig till har jag verkligen insett hur mycket det finns att se upp med i våra omgivningar- väldigt trist men inte mycket att göra åt.

En annan stallkamrat föreslog att jag och Kreon ska följa med dom nästa gång de åker transport till en närliggande skog och det tror jag kan bli både trevligt och nyttigt (och förhoppningsvis mer säkert än våra trafikerade omgivningar).

Håll dig bara till mig polarn så ska du se att allt ordnar sig!

Okej!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>