Veckan som gått

Nu har jag avverkat gott och väl 3 veckor som Kreon-ägare och än så länge känns det bara bättre och bättre.

Kreon har hittills visat sig vara den känsligaste och mest lättlärda häst jag haft och jag kan bara hoppas att jag kan bibehålla detta och dra nytta av dessa utmärkta egenskaper på ett positivt sätt.

2 träningar för NN har avverkats och jag är tacksam över den hjälp jag får, just med tanke på ovanstående.

NN:s ”mjuka” ridfilosofi passar oss båda och är det något jag tror är dömt att misslyckas med just Kreon så är det hårda tag och allmänt burdusa hjälper.

Idag blev Kreon klippt och det var otroligt skönt att både bli av med hans päls och se att det gick utmärkt att klippa honom även om han var rejält sederad.

Roligt också att träffa hans fd ägare och tillika uppfödare, inte bara för att hon är veterinär ha ha utan framför allt för att höra lite mer om Kreons uppväxt, hans fullblodsmamma och syskon (han har 2 stycken, en 3 årig bror och en föl-syster).

Soya det lilla livet fortsätter att framleva sina dagar som härskarinna i Casa Karlsson- maken och jag är hennes dyrkande tjänare som roar och motionerar henne allt vad vi orkar :).

Det har blivit både långpromenader, cykelturer och ett besök på Ribban i veckan och det är väl ungefär så hennes veckor förflyter.

Vädermässigt har helgen varit helt underbar med härlig sommarvärme medan andra dagar har varit ruggiga och aviserat vad som komma skall inom kort: hösten!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>