Fredag- mini-vila

Eftersom Kreon blev vaccinerad i veckan tar jag det lite lugnare i några dagar men en halv lektion för NN tyckte jag ändå att han kunde orka med.

Det blev mycket arbete i skritt; jag visade hur jag tränar bakdelsvändningar och slutor och fick godkänt på båda :).

Galoppfattningarna blev också en positiv överraskning för NN som skällde lite på mig sist för att jag inte var tillräckligt noggrann.

Och det var jag ju inte heller för det har blivit en skillnad på bara några dagar (läs: för att jag rider mer korrekt).

Efter jobbet har jag (nog….) slutfört min shopping inför stundande kyla genom att köpa 2 tjocka tröjor till och ska nu, efter promenad med Soyis tillbringa en stund med Camilla Läckbergs ”Änglamakerskan”- precis den nivå på litteratur jag orkar med efter en tuff arbetsvecka:)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Jag lyssnar på Änglamakerskan i bilen när jag pendlar nu – och jag retar nästan ihjäl mig på Erika. Vet inte varför egentligen? Lyssnade på Arne Dahls Viskleken förra veckan, och Håkan Nesser veckan innan det, jag kanske blev bortskämd?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>