Tisdag- vila och vandring

Idag tyckte jag att Kreon kunde behöva en ”helvila” och slippa allt vad ridning och tömkörning heter så det blev bara en 20-minuters promenad vid hand efter jobbet.

När vi var nästan hemma mötte vi en stoooor lastbil som stannade till strax innan vi möttes och jag tackade genom att vifta översvallande med händerna samtidigt som jag tänkte att det egentligen inte är klokt att man ska känna sådan tacksamhet över något som faktiskt borde vara SJÄLVKLART!

Men hade jag fått en krona för varje gång jag till häst mött en ”galen” människa bakom ratten hade jag varit mycket rik och hade varje förare som körde vårdslöst i närheten av mig och mina hästar blivit av med körkortet hade Skåne snabbt förvandlats till ett ”spök-län” i alla fall vad gäller trafiken.

Att inte vuxna människor kan förstå att ett 600-kilos djur kan bli rädd om de kör så att de nästan nuddar både häst och ryttare eller vrålar förbi långt över gällande hastighetsbegräsningar…ja…det övergår mitt förstånd.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>